3105, 2016

The Weekly Detox Smoothie

Av |maj 31st, 2016|Alla recept, Smoothies|0 Kommentarer

Kimberly Snyder smoothie

Ingredients:

Juice and pith of 1 lemon (not the skin)

2 pears (seeded and cored)

2 apples (seeded and cored)

3 Tablespoons flax oil

½ teaspoon of Turmeric

¼ teaspoon of Celtic sea salt

Pinch of Cayenne pepper

3-4 cups filtered water

Instructions:

Blend until smooth

3105, 2016

Key lime pie (Raw)

Av |maj 31st, 2016|Alla recept, Efterrätter, Okategoriserade|0 Kommentarer

Recept från http://deliciouslyella.com/

Ingredienser

Botten:

3 dl mandlar

10-20 dadlar, kärnfria

1 msk kokosolja

Toppenlager:

5 mogna (ej gröna) avokado

Juicen av 3 lime (+ zesten från 1 till garnering)

2 dl maple syrap

4 msk kokoskräm (den fasta delen från en kokosmjölkburk)

Gör såhär:

Botten: Mixa allt i matberedare. Platta ut degen i en springform

Toppen: Mixa allt i matberedare. Lägg på botten och ställ in i frysen.

Ta ut efter ca 1,5h och garnera med limezesten.

3105, 2016

Raw halloncheesecake

Av |maj 31st, 2016|Alla recept, Efterrätter|0 Kommentarer

Inspiration: http://www.mynewroots.org/site/2011/01/raw-cashew-dreamcake-2/

Ingredienser:

Botten

2 dl mandlar

1,5 dl dadlar, kärnfria

2 msk kokosolja

En nypa havssalt

Fyllning:

4 dl blötlagda cashewnötter (minst fem timmar)

2 st lime (saften + zesten)

2 tsk äkta vaniljpulver

6 msk kokosolja

3-4 msk ekologisk honung

2.5 dl färska hallon (använder du frysta se till att de är upptinade, krama ur all vätska)

Så här gör du:

Botten:

Mixa allt till en jämn massa. Tryck ut ”degen” i en springform.

Toppenlagret:

Mixa alla ingredienser förutom hallonen och vaniljpulver i en mixer till en jämn smet. Bred ut hälften av fyllningen på kakans botten.

Tillsätt hallonen och vaniljpulvret och mixa till en jämn smet. Bred sedan ut över kakans första lager. Låt stå i frysen tills kakan stelnat. (Gärna över natten)

Ta fram kakan 30 minuter innan servering. Dekorera gärna med färska hallon och koriander. Koriander är gott till tårtan.;)

2104, 2016

Tommy Kedja åter till Örnsköldsvik

Av |april 21st, 2016|Behandling, Event|2 Kommentarer

Vill du må bättre?

Med glädje kan jag meddela att Tommy Kedja kommer tillbaka till Örnsköldsvik 20-22 maj för behandlingar. :)
Passa på att boka din tid för kroppsbalansering. Det finns fortfarande några tider kvar…

Ring eller maila mig för frågor och tidsbokning.

Allt gott/Rebecca

1204, 2016

Spagetti bolognese raw vegan

Av |april 12th, 2016|Alla recept, Maträtter|0 Kommentarer

Underbart god pastasås. Min absoluta favorit! Hoppas ni gillar den!
Ingredienser:
Pasta:
3 zucchini

Sås:
2 röda paprikor
1 mango
20 soltorkade tomater
1 kruka basilika
Knippe gräslök (kan uteslutas)
Gör såhär:

Svarva eller hyvla Zucchinin till pasta.
Kör alla övriga ingredienser i matberedaren. Klart

2003, 2016

Raw morotskaka (Vegan, nötfri, mjölkfri och glutenfri)

Av |mars 20th, 2016|Alla recept, Efterrätter|0 Kommentarer

802, 2016

Rasmus Svärd åter till Övik!

Av |februari 8th, 2016|Behandling, Postural Yoga|0 Kommentarer

Nu är det klart! Rasmus Svärd, Posturalpraktor och utbildad Postural Terapeut från Göteborg kommer åter igen till Övik 24-27 mars!:D

Har du skador, kronisk smärta i muskler eller leder, vill förbättra din hållning, behöver rehabilitering efter en operation, eller bara vill öka din prestationsförmåga? Boka en tid till Rasmus i mars!

Rasmus utför behandlingar och gör ett för dig skräddarsydda PT-yoga program. För mer information läs Rasmus presentation: Rasmus Svärd – Posturalpraktor: 

 

Ring eller maila mig för frågor och intresseanmälan.

Allt gott
Rebecca

 

3110, 2015

Adventsyoga

Av |oktober 31st, 2015|Postural Yoga|0 Kommentarer

Är yoga något för dig? Passa på att testa yoga i advent!

29/11 Första advent

6/12 Andra advent

13/12 Tredje advent

20/12 Fjärde advent

Pris 400 kr för 4 gånger.

Fortsättningsyoga kl. 11,00-12,30 (12 platser) FULLSATT

Nybörjare kl. 14,00-15,30 (10 platser) FULLSATT

Nybörjarklassen passar både dig som testat annan typ av yoga eller aldrig testat yoga förut. Det är en grundkurs som ger dig möjlighet att gå fortsättningsklasser till våren. Mixad klass för dam och herr.

Vårterminen startar v. 3. Mer info kommer inom kort. Jag kommer även hålla nybörjarklasser nästa termin.

Anmälan och frågor sker vi mail: info@rebeccareis.se eller via facebooksidan

1702, 2015

Crunchy gojichokladmousse

Av |februari 17th, 2015|Alla recept, Efterrätter|0 Kommentarer

1702, 2015

Raw Bärcheesecake med inspiration från Janesh Vaidya

Av |februari 17th, 2015|Alla recept, Efterrätter|0 Kommentarer