Om mig2023-05-02T17:45:03+02:00

Rebecca Reis

Founder of Postural Yoga
Motivational Speaker & Life Coach
Yogalärare
Kinesiolog
Postural Tränare
Certifierad Level 3 NKT Practitioner
Inner Child Work & Shadow Work (CPCP)
Grundare av Postural Yoga
– en unik träningsform som vuxit fram bland annat ur Yoga, NKT och Postural terapi

Min Vision

Jag jobbar med att få människor att förstå sig själva, sina tankar, känslor och handlingar.
Att bli mer förstående mot sig själv och mindre hård och dömande. Att känna sig tillräckligt trygg i sig själva för att kunna vara mer i nuet så att vi kan agera mer och mer utifrån våra högsta önskningar och intentioner och mindre från vårt undermedvetna/autopiloten och de destruktiva program som finns där.

Detta i kombination med att ge verktyg till att hitta, förstå och ändra dessa undermedvetna program som inte längre gynnar oss till program som istället blir fördelaktiga för oss. Så att vi kan skapa våra liv istället för att känna att livet är emot oss. Läs mer…

Välkommen till mig

Anlita mig
2015 vs 2019

Min Resa

Jag kom i kontakt med Postural Terapi hösten 2015. I fler år hade jag haft problem med en höft, stumma vader och andra hade vid flertal tillfällen påpekat min dåliga hållning. Jag hade även fått diagnosen hypotyreos, låg ämnesomsättning, och trots mediciner kände jag mig ofta låg och nedstämd.

Vad jag inte visste då, när jag fick mitt första träningsprogram i Postural Terapi, var hur dessa till synes lätta övningar skulle kunna ge en sådan kraftfull effekt och påverka min kropp på ett sätt som jag endast trodde var möjligt vid hårt fysiskt arbete. Redan efter första veckan hade min hållning förbättras – men den största förändringen skedde, till min stora förvåning, mentalt. Redan samma höst tog jag in Postural terapin i min Yoga och så var Postural Yogan född.

Jag brinner för Postural Yoga eftersom jag ser hur djup kopplingen är mellan fysisk och psykisk hälsa. Jag började jobba med andlig och mental coaching men insåg snabbt att hållning, för mig liksom för många av mina kunder, är en nyckel till att verkligen kunna öppna upp, känna sig stolt och kunna älska sig själv.

Kom igång redan idag

Börja din resa mot en bättre hållning, minskad värk och ökat välmående redan idag.

Yoga med mig Online för 149 kr /månad – utan bindningstid.

(99 kr/månad för studen, sjukskrivna, 65+ och föräldralediga)

Skriv in din mejladress och börja redan idag.

Du kommer också att få gratis tips och Q&A som jag tror kommer att hjälpa dig till en bättre hälsa. Du kan alltid avregistrera dig om innehållet inte passar dig.