Energipsykologi och Psykologisk Akupraktik® (PAP)2018-10-24T21:12:42+02:00

Energipsykologi och Psykologisk Akupraktik® (PAP)

Psykiska känslor och akupunkturpunkter har en sak gemensamt – dom påverkar båda nervsystemet. När vi blir ledsna, rädda, arga, får ont i magen eller spänner oss i nacken och käkarna påverkas nervsystemet kraftigt. Man har sedan länge vetat att akupunkturmeridianer (kroppens energi-system) också påverkar funktionen i nervsystemet. När man snabbt knackar på väl valda akupunkturpunkter på kroppen släpper spänningen i nerverna och laddningen avtar kring det problem som man tänker på just då.

En av grenarna inom energipsykologi heter Psykologisk Akupraktik ® (PAP). En metod som går mer på djupet inom akupunktursystemet än andra metoder inom energipsykologi.
Vi använder oss också av olika neuromuskulära tester från mental kinesiologi.

PAP och Energipsykologi är en både enkel och djupgående behandlingsmetod för att arbeta med stress, fobier, missbruk, oro, ångest, nedstämdhet, muskelspänningar, nervositet, lättare depressioner, emotionella trauma, sömnbesvär, relationsproblem, psykosomatiska spänningar och smärtor i kroppen, men också som ett starkt redskap till personlig förändring och för uppfylla nya livsmål.

Källhänvisning: http://www.pap.akupraktor.se/