Föreläsningar2020-03-26T19:20:13+00:00

Föreläsning

Hur påverkar din hållning din livskvalité?

-En föreläsning om hur stress, hållning och känslor påverkar varandra och ditt välmående.

Prova på

Prova på övningar som reser din kroppshållning upp och ger en lätt och stolt känsla, känslan av att “stå upp för den du är.

Lyssna

Ta del av Rebeccas egna resa och hennes syn på hur självkärlek, känslor, stress och hållning påverkar och påverkas av varandra.

Tips

Du får tips på enkla övningar att göra hemma samt hur du kan integrera och skapa förståelse av dig själv och dina “negativa” beteenden.

Ju fler delar av oss själva vi kan älska och förstå, ju mer energi har vi till att läka och resa vår kropp upp.

– Rebecca Reis

P.g.a. rådande omständigheter är alla vårens föreläsningar tyvärr inställda. Föreläsningen kommer istället att ske online den 27/4 kl 18.30-19.30.

Som bonus sänder vi även en uppföljande live Q&A (frågor och svar) den 4/5 kl 18.30-19.30 där jag kommer att svara på frågor som uppkommit under och efter föreläsningen. <3

Se föreläsningen och Q&A på utsatta tider eller i repris. Under LIVE Q&A kan du lyssna när jag svarar på andras frågor eller skicka in din egna frågor antingen i förväg eller ställa dem live i chatten under live Q&A.

Läs mer/köp biljett

Kustturné 2020 – Inställd

Örnsköldsvik – 30 Mars

Östersund – 4 april (EcoCaféet)

Umeå – 18 April (Mirakelmässan)

Umeå – 19 April (Mirakelmässan)

Gävle – 20 April

Uppsala – 21 April

Sundsvall – 22 April

Luleå – 27 April

Skellefteå – 28 April

Rebecca Reis

Diplomerad yogalärare
Certifierad postural tränare
Diplomerad kinesiolog
Certifierad NeuroKinetic Therapy (NKT) Practitioner
Certified Completion Process Practitioner 

Rebecca föreläser alltid från hjärtat på ett roligt och passionerat sätt. Rebeccas stora passion är att få fler och fler att förstå sig själva, sina tankar, handlingar och de känslor vi lever i. För att på så sätt bli mer förstående mot sig själv och mindre hård och dömande. Rebeccas mål med att föreläsa är att ge dig en aha-upplevelse vad gäller hållning och smärta men även hur känslor och stress påverkar och påverkas av din hållning. Att du, genom föreläsningen, ska få en ny pusselbit till att öka din livskvalitet, såväl emotionellt som fysiskt.

Läs mer om Rebecca Reis

Ju fler delar av oss själva vi kan älska och förstå, ju mer energi har vi till att läka och resa vår kropp upp.

– Rebecca Reis