Företagsyoga2022-10-22T10:40:53+02:00

Föreläsning/workshop

Gör som flera andra skolor och företag, boka mig för att hålla en onlineföreläsning för dina anställda/elever.

Det är en uppskattad föreläsning där du och dina anställda/elever får medverka och testa på övningar som är lätta att själv göra hemma eller på er arbetsplats/skola. Jag pratar också om hur en bra hållning minskar stress och ökar fokus och prestation.

Ni får även ett program med PDF som tydligt beskriver hur övningarna går till. Med bild, text och övningsvideo.

Prisbild

Prisbilden varierar beroende på upplägg, hur många ni är och eventuella resor.

Jag erbjuder även online-yoga.

Vi hittar en lösning som passar er bäst.

Välkommen att kontakta mig för mer information och offert

”En mycket intressant och spännande föreläsning som gav oss en helt ny syn på kroppen och hur den fungerar. Värdefull information om hur vår hållning påverkar kroppen och de effekter rätt kroppshållning ger och hur vi rent konkret kan hjälpa oss själva. Mycket intressant ur perspektivet att vi har ett stillasittande arbete i så stor utsträckning. Många anställda har återkopplat och tackat för att vi tog en så bra föreläsare till arbetsplatsen. Att de fått en helt ny syn på orsaker till smärta. Hur stress och många andra faktorer påverkar hållningen. Men framförallt varför det är så viktigt med bra hållning och vad en bra hållning är och hur man kan komma dit.

Jättebra att prat blandades med övningar som vi även fick vara med på, då det blir enklare att förstå. Flera har uttryckt att de tyckte tiden gick alldeles för fort och att de bara ville höra mer då det var ett så spännande ämne. Flera har även efter föreläsningen meddelat att de är intresserade av att boka en enskild behandling.

Vi kan varmt rekommendera Rebecca till andra företag.”

GF FÖRSÄKRINGSKASSAN, ÖSTERSUND