Media2020-09-11T11:38:41+02:00

Mediamedverkan

Örnsköldsvik Allehanda
20180328

Rebecca, 31, hittade rätt med egen yoga

Läs artikeln i PDF-format

Örnsköldsvik Allehanda
20180608

Rebecca har utvecklat en egen yogaform

Läs artikeln i PDF-format

Tidiningen 7
20190508

Unik träning för rätt hållning

Läs artikeln i PDF-format

Recension

”En mycket intressant och spännande föreläsning som gav oss en helt ny syn på kroppen och hur den fungerar. Värdefull information om hur vår hållning påverkar kroppen och de effekter rätt kroppshållning ger och hur vi rent konkret kan hjälpa oss själva. Mycket intressant ur perspektivet att vi har ett stillasittande arbete i så stor utsträckning. Många anställda har återkopplat och tackat för att vi tog en så bra föreläsare till arbetsplatsen. Att de fått en helt ny syn på orsaker till smärta. Hur stress och många andra faktorer påverkar hållningen. Men framförallt varför det är så viktigt med bra hållning och vad en bra hållning är och hur man kan komma dit.

Jättebra att prat blandades med övningar som vi även fick vara med på, då det blir enklare att förstå. Flera har uttryckt att de tyckte tiden gick alldeles för fort och att de bara ville höra mer då det var ett så spännande ämne. Flera har även efter föreläsningen meddelat att de är intresserade av att boka en enskild behandling.

Vi kan varmt rekommendera Rebecca till andra företag.”

GF FÖRSÄKRINGSKASSAN, ÖSTERSUND

Rebecca Reis

Diplomerad yogalärare
Certifierad postural tränare
Diplomerad kinesiolog
Certifierad NeuroKinetic Therapy (NKT) Practitioner
Certified Completion Process Practitioner 

Rebecca föreläser alltid från hjärtat på ett roligt och passionerat sätt. Rebeccas stora passion är att få fler och fler att förstå sig själva, sina tankar, handlingar och de känslor vi lever i. För att på så sätt bli mer förstående mot sig själv och mindre hård och dömande. Rebeccas mål med att föreläsa är att ge dig en aha-upplevelse vad gäller hållning och smärta men även hur känslor och stress påverkar och påverkas av din hållning. Att du, genom föreläsningen, ska få en ny pusselbit till att öka din livskvalitet, såväl emotionellt som fysiskt.

Läs mer om Rebecca Reis

Ju fler delar av oss själva vi kan älska och förstå, ju mer energi har vi till att läka och resa vår kropp upp.

– Rebecca Reis