Yoga i Grupp2022-02-21T19:16:21+01:00

Postural Yoga i grupp

Gruppträning är allmänt stärkande och förbättrar din hållningen på ett naturligt, avslappnat sätt. Alla typer av människor mår bra av den typen av träning och det räcker jättelångt för de flesta. Eftersom passen är konstruerade på gruppnivå kan det för vissa ge smärtlindring, funktionsförbättringar redan efter första passet medan andra får jobba en längre period. Om du har en specifik skada eller vill optimera din egen utveckling ännu snabbare är ett Individanpassat Träningsprogram att göra i hemma ett bra komplement till gruppträning.

Yoga i Övik

Yoga med mig i studion i Örnsköldsvik.

Vi är max 11 personer/klass vilket ger dig, om du vill, chans till personlig hjälp och guidning.

Yoga i Övik

Klicka in och se när nästa kurs startar.

Yoga Online

Yoga med mig online.

För 149 kr/mån
(Studenter, 65+ och sjukskrivna 99 kr/mån)

Yoga Online

Ingen bindningstid – avsluta när du vill

Jag sänder live med två kameravinklar – yoga live eller när du vill i repris!

Vilken klass ska jag välja?

I soft-passen ligger fokus på att lära din kropp att använda rätt muskler när du är stilla och i vila för att att sedan i flow-klasserna lära din kropp att jobba rätt även i rörelse och när du tar i mer

Postural Yoga Soft

Mjukt och stillsamt

Soft-passen sker i lugnt tempo. De består av lätta, skonsamma övningar med djup korrigerande verkan med extra fokus på bäcken och ländrygg.

Postural Yoga Soft Passar alla! Både dig med skador och värk och dig som vanligtvis tränar hårt och nu vill förbättra din prestation och återhämtning.

Tips: Är du ny? Börja med Postural Yoga Soft för att lära dig grunderna.

Postural Yoga Flow

Utmaning och flöde

I Flow-passen kombinerar vi de djupt korrigerande övningar vi utövar i Postural Yoga Soft med mer utmanande övningar och yoga i flöde, solhälsningen.

I Postural Yoga Flow tar vi nästa steg och lär kroppen att samarbeta mellan de djupa hållningsmusklerna och de mer ytliga rörelsemusklerna.

Tempot passar de flesta, då fokus ligger på kvalitet och inte kvantitet.

Yoga Online
Yoga i Övik

Individanpassat Träningsprogram

För optimal skräddarsydd effekt för just dig rekommenderas ett eget individanpassat träningsprogram.  Då garanteras att du jobbar på de strukturella obalanser som är viktigast för just dig och effekterna kommer snabbt. Ett jättebra komplement till grupp-passen. Läs mer om individanpassade träningsprogram.

Boka tid i Övik
Boka tid i Online

separator